Zes genomineerden Rotterdamse Startersprijs bekend

Vandaag zijn de zes genomineerden voor de Rotterdamse startersprijs bekend gemaakt. De zes genomineerden zijn Shogolo, Do Company, LOVE Polis, The Collectors, RememberMe en Tinybots B.V. Stemmen kan tot en met 2 mei.

Deze zes startende ondernemers zijn geselecteerd uit tientallen aanmeldingen. De winnaar zal een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw winnen.

De kwaliteit van de aanmeldingen was dit jaar erg hoog, wat het voor de jury een moeilijke beslissing maakte. Op deze zes starters kan tot en met 2 mei gestemd worden door het publiek. De drie starters met de meeste stemmen pitchen uiteindelijk in een spannende finale voor de jury.

De aanmeldingen waren niet alleen van hoog niveau, maar ook erg divers. Jong en oud, man en vrouw en van diverse afkomst deden dit jaar mee met de strijd. “Het was dit jaar een moeilijke keuze. Er zaten zoveel goede inzendingen bij. Rotterdam mag blij zijn met zulke mooie startende bedrijven in de stad!”, aldus juryvoorzitter en directeur van het Groot Handelsgebouw Marius Meurs.

De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs wint naast een jaar lang kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw ook coaching van een aantal experts en mogen zij zich introduceren bij een aantal grote zakelijke netwerken. Rotterdamse ondernemers die maximaal twee jaar zijn ingeschreven bij de KVK en een ijzersterk bedrijfsplan hebben, konden zich hiervoor aanmelden.