Zing Je Schor! haalt ruim 88.000 euro op voor familiehuis Daniel den Hoed

In Theater Walhalla hebben Rotterdamse amateur artiesten zich schor gezongen voor het Familiehuis van Daniel den Hoed. Samen haalden ze op het Zing je Schor!-benefietevenement op 13 februari €88.500 op.

Het initiatief werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door Harry-Jan Bus (Theater Walhalla) en Micheal Arbman (Bytesnet) met ondersteuning van SAMReclame, band Het Groot Niet Te Vermijden en zangcoach Simone Roerade. Op de informele popavond traden Rotterdamse artiesten op zoals Shirma Rouse, Tony Mastrantuono, Wilma Slinger en Reshma Gulrai.

Later dit jaar wordt het Familiehuis Daniel den Hoed tegenover het Erasmus MC in gebruik genomen. Het familiehuis geeft patiënten en hun familieleden de mogelijkheid om dicht bij het ziekenhuis te logeren tijdens de behandeling. Directeur Rachel Maréchal is blij met het initiatief: “We zijn dan ook heel blij met een hartverwarmend initiatief als Zing je Schor! , dat – geheel in lijn met de doelstelling van het Familiehuis – samen met velen wordt georganiseerd.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat