Zo ben je helemaal voorbereid op de Nationale Week Zonder Vlees

Zo ben je helemaal voorbereid op de Nationale Week Zonder Vlees

Alweer de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees, een oproep aan alle Nederlanders om een week lang geen vlees te eten, is van start. De organisatie van de week vindt dat elke dag vlees of vis eten niet meer van deze tijd is en wil alternatieve gerechten promoten. Maar hoe doe je dat?

Voor plantaardige en vegetarische alternatieven kun je in Rotterdam je hart ophalen. De afgelopen jaren openen namelijk steeds meer veganistische of vegetarische restaurants de deuren in de stad. In 2018 deden wij daarom een test bij drie restaurants waar je veganistisch kan eten.

Maar hoe maak je dan vegetarische gerechten? Groenteboer Frans van de Polder geeft alvast wat tips mee.

Of je kunt een vegetarische pizza maken, zoals koks Job en Perry dat doen

Zo bracht onze vlogger Thijs de week er twee jaar geleden vanaf.

Maar ook al zijn er genoeg alternatieven voor vlees, zien Rotterdammers het wel zitten, zo’n week zonder vlees?

Dit vinden onze volgers op Twitter.