Zondagmiddagconcerten in Prinsenpark

Muziekpodium Prinsenpark heeft de organisatie van vier zondagmiddag-concerten in de maand juni in het Prinsenpark rond. Elk concert heeft zijn eigen thema. Op de eerste zondag, vandaag, 3 juni, organiseert Kunstkring Prins Alexandervan 13.00 – 17.00 uur er een kunstmarkt bij.

Vandaag staat in het teken van blues en jazz met Humphreys Blues en The Dutch All Stars Jazzband. Het thema van de kunstmarkt is dit jaar “Klank en Kleur in het Prinsenpark”. “Tijdens de kunstmarkt kunnen bezoekers aan verschillende workshops meedoen”, zegt Peter Buisman van de Kunstkring.

Het thema van 10 juni is Caribbean Roots met Anita, Steel and Stone, Brasilian Percussion Drumfire in het voorprogramma. De All Round Caribbean Band sluit de middag af.

Studenten van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut openen het klassieke concert van 17 juni. Daarna treedt Kamerorkest Touché op. En op 25 juni wordt de Muziekmaand 2018 afgesloten met “muziek voor bij de picknick”.
Leerlingen van basisscholen uit de wijk Prinsenland treden dan tijdens een open podium op. Daarna volgt een optreden van Vlug & Lenig en FourMIXX. “We rekenen erop dat veel bezoekers hun eigen kleedje en picknickmandje meenemen”, zegt Frans van der Hilst, voorzitter van MPPP. “En voor wie liever aan tafel picknickt, zijn er tafels”.

De concerten duren van 14.00 – 16.00 uur en zijn gratis te bezoeken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter