48 Hour Film Project zit er op

48 Hour Film Project Rotterdam 2018 is officieel afgelopen. De wedstrijd ging afgelopen vrijdag om 19 uur ’s avonds van start. 46 teams stroopten de mouwen op om binnen 48 uur een film te maken. Slechts drie van de teams haalden het niet om hun film voor die tijd af te ronden.
Het is voor het eerst dat deze 48 uur live gestreamd werd. In samenwerking met OPEN Rotterdam konden geïnteresseerden vanuit huis meekijken hoe het stond met de voortgang van de teams. Razende reporter Eric Bouwman ging namelijk op bezoek bij de teams. In de studio bij 48 Hours Headquarters zaten onze verslaggevers Quintis Ristie en Sherill Samson om alle updates door te geven aan de kijkers.

“Ik vond het geweldig om op deze manier bij dit project betrokken te zijn. Ik ben kapot, maar zo voldaan”, aldus Samson.

De films zijn nu binnen en worden beoordeeld. De drie teams die het niet gehaald hebben, worden nog wel vertoond, maar doen niet meer mee aan de competitie. Alle films worden in het najaar bij OPEN uitgezonden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat