Akash pakt rappen weer op na hersenbeschadiging in studio van rapper JOR

Rapper en producer JOR, heeft sinds kort een nieuwe muziekstudio in Rotterdam. Daar neemt hij zelf muziek op, maar hij begeleidt hij ook talentvolle jongeren. In zijn nieuwe studio komt Akash zijn rap opnemen voor een theaterstuk in zijn verzorgingstehuis in IJsselmonde. Akash heeft een hersenaandoening en heeft daar een rap over geschreven.

Toen Akash drie jaar geleden een ongeluk kreeg waarbij hij hersenbeschadiging opliep, kon hij niet meer praten. Waar hij vroeger veel rapte, dril rap wel te verstaan, was dat erg lastig na het ongeluk. Maar nu hij steeds beter kan praten, pakt hij ook het rappen weer op. Voor het 20-jarig bestaan van zijn verzorgingshuis Ravenswaerde in IJsselmonde duikt Akash voor het eerst in lange tijd de studio weer in. Samen met JOR neemt hij een rap op die hij zelf heeft geschreven over het verzorgingstehuis en de zorg die hij daar krijgt, de problemen die hij ervaart met zijn ongeluk en hoe hij daar bovenop is gekomen. 

20-jarig bestaan
Voor het 20-jarig bestaan van verzorgingshuis Ravenswaerde in IJsselmonde speelt Akash samen met anderen in de theatervoorstelling ‘Hotel Ravenswaerde’ op 18 juni in Theater Islemunda.