Alle muziekstijlen komen samen bij REC. Festival

Techno, hiphop, house en meer. Alle muziekstijlen komen voorbij op het REC. Festival. De bezoekers kunnen op verschillende locaties de meest uiteenlopende artiesten zien. Wij gaan het festivalterrein over met host Josimar Gomes.

In BAR, Annabel, Transport en Perron kunnen de bezoekers naar verschillende artiesten kijken. Zoals de Amerikaanse rapper Joey Bada$$, maar ook singer-songwriter Banks krijgt een podium. Naast deze internationale artiesten staat ook Neerlands trots op het podium zoals Colin Benders en Albert van Abbe.

Josimar is vrijdagavond als bezoeker op het REC. Festival en zaterdagavond is hij host van het feest Stir it up in Transport: “Wat ik tof vind aan het REC. Festival is de diverse line-up van artiesten. Niet alleen in hiphop, maar ook in elektronische muziek en qua bandjes. Er is dus van alles wat”. Volgens Josimar zou je het festival enigszins kunnen vergelijken met het Amsterdam Dance Event (ADE): “Wat ik heel erg merk is dat ADE wel heel erg feest georiënteerd is. Bij REC Festival heb ik meer een link aan verschillende artiesten uit het buitenland.” Eén van de bezoekers van het festival en medewerkers van de Popunie, Verena Ward, is groot fan van het festival: “Het is ons festival. We hebben wel heel veel festivals binnen Rotterdam, maar één groot festival waar ook echt Amerikaanse bands en acts komen dat is wel echt bijzonder”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat