Battle: Smaakt Five Guys echt beter dan de Mac?

Vandaag opent de Amerikaanse fastfoodketen Five Guys zijn eerste vestiging in Rotterdam. Vanaf 11:00 uur ’s ochtends kan je in het Alexandrium terecht voor Amerikaanse burgers, hotdogs en milkshakes.
Five Guys staat bekend om zijn enorme burgers met veel extra (gratis) toppings. Ze willen het liefst niet gezien worden als een fastfoodketen, maar als een fast-casualketen. Ze leveren het eten snel, maar gebruiken wel verse ingrediënten. Daar tegenover staat wel dat de burgers een stuk duurder zijn dan die van andere fastfoodketens, je betaalt maar liefst €9,50 voor een cheeseburger.

Naast Five Guys, claimen McDonalds en de Burger King ook dat zij verse ingrediënten gebruiken, voor een minder dure prijs. Maar wat maakt Five Guys nou beter dan de andere twee? Om dit uit te zoeken doen wij een blinde proeftest op alle drie de burgers. Hier proeven we hoe vers de ‘verse ingrediënten’ zijn, kijken we naar de prijs-kwaliteit verhouding en beoordelen we het totaal plaatje. Benieuwd wat hier uit komt? Check dan morgen onze video!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter