Berging Mijnsherenlaan al jaren onbegaanbaar

Marya Cairo woont aan de Mijnsherenlaan en kan al hele tijd niet meer bij haar berging, omdat de troep op het achterpad naar de berging te erg voor woorden is. Eén grote troep met onder andere (menselijke) ontlasting. Na 5 jaar van het kastje naar de muur gestuurd te worden, is Marya er klaar mee en zet haar verhaal op Facebook!
Marya heeft geprobeerd contact te zoeken met de VVE, maar zij zeggen dat de gemeente verantwoordelijk is. In een reactie aan OPEN Rotterdam zegt een medewerker van de betreffende VVE: “Ik praat niet met de lokale omroep. Daar zijn wij niet voor. Ik heb geen klachten van de eigenaren en op de Mijnsherenlaan zijn wel 20 of 30 VVE’s. Wij beheren maar een paar panden. Wij zijn daar niet verantwoordelijk voor. Dat is de gemeente.”

Na deze reactie is er contact gelegd met Stadsbeheer van de gemeente of zij voor opheldering kunnen zorgen. “Wij zijn niet verantwoordelijk. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar en op achterpaden heeft de gemeente niets te zoeken,” aldus de gemeente.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter