Bijzondere vijftigste editie van het Internationale Filmfestival Rotterdam

Menig cinefiel heeft geen nagels meer over, afgekloven van de spanning; gaat het filmfestival volgend jaar door? Goed nieuws, ja, en op een bijzondere manier.
De opening van het festival is van 1 tot en met 7 februari, met fysieke en virtuele vertoningen van de competitieprogramma’s en een online editie van IFFR Pro Days. IFFR sluit het jubileum af van 2 tot en met 6 juni, met een feestelijk programma, presentaties in de openlucht en vertoningen in filmtheaters door het hele land.

Een editie bestaande uit twee delen dus. Tussen de opening in februari en de afsluiting in juni, is er een doorlopend programma. Het programma is zowel offline en online, denk daarbij aan diverse exposities en presentaties. Zo zijn er door de hele stad vijftig interactieve objecten, waar iedereen volledig coronaproof van een korte film kan genieten. Wanneer je alle punten van deze objecten van bovenaf bekijkt, zie je het bekende tijger logo.

Liefhebbers van films over Rotterdam, gemaakt door Rotterdammers of over Rotterdammers kunnen ook weer in het voorjaar langskomen voor de RTM dag in LantarenVenster.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat