Billen shaken op en tijdens Vunzige Deuntjes

Het feest Vunzige Deuntjes zorgde afgelopen weekend voor rijen voor de deur van uitgaansgelegenheid Annabel. Rotterdammers konden op deze editie weer flink de billen shaken op hiphop, R&B en dancehall hits.

Het feest is vanuit Amsterdam overgewaaid en nu ook in Rotterdam een groot succes. Anderhalf jaar geleden werd Vunzige Deuntjes voor het eerst in Rotterdam gehouden. Voorheen gingen party people naar Factory010, afgelopen weekend was het feest voor het eerst in Annabel. “We hebben samengewerkt met Rotterdamse partijen om zo het vunzige virus ook hier in Rotterdam te verspreiden”, aldus organisator Stacey Dijkstra. Host Jermaine Berkhoudt is blij dat Vunzige Deuntjes zijn weg in Rotterdam heeft gevonden: “Ik volg het al een tijdje en dat het in Annabel is, vind ik een gouden zegen”.

Organisator Stacey Dijkstra bedacht het feest met zijn vrienden, omdat zij iets misten in het uitgaansaanbod. “We vonden dat een feest gemixt hoort te zijn, geen pretenties, iedereen moet zich welkom voelen, er moet geen hoge drempel zijn. En daarom zijn we zes jaar geleden met het feest Vunzige Deuntjes begonnen”, aldus de organisator.

In een uitverkocht Annabel gingen Rotterdamse feestgangers uit hun dak. “Ik vind het hartstikke leuk. Supergoede muziek, elke song was nice”, vertelt een enthousiaste bezoeker.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat