Buikdansschool Bellyssima wint prijs om verder te ontwikkelen

De Rotterdamse Dansschool Bellyssima heeft op 10 februari de prijs voor ‘Beste Startende Sportondernemer 2019’ gekregen. Docente Adrijana Beumer mag 7.500,- euro besteden om haar school verder te ontwikkelen, met bijvoorbeeld online communicatiemiddelen of doelgroeponderzoek, via Sportbedrijf Rotterdam.

De Rotterdamse kreeg haar prijs uitgereikt tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament, tegelijk met de bekendmaking van de Sport Awards Rotterdam Rijnmond. De jury koos Bellyssima uit vijftien nieuwe sportondernemers die zich presenteerden met een korte video.

Adrijana Beumer begon enkele jaren geleden als studente met het aanbieden van buikdanslessen in het centrum van Rotterdam. Ze timmerde afgelopen jaar flink aan de weg: in augustus 2019 wonnen haar danseressen nog de internationale ‘big truck’ danschallenge. Naast haar lessen in het Centrum en Oude Westen, wil Adrijana nu uitbreiden naar meerdere gebieden in Rotterdam. “Ik wil nóg meer dansles aanbieden, zodat meer vrouwen zich aan kunnen sluiten bij onze sisterhood”, vertelt ze.

Sportbedrijf Rotterdam, waar de prijs besteed kan worden, wil startende en bestaande sportondernemers helpen met de praktische kant van een bedrijf runnen, zoals het vinden van de juiste locatie, een samenwerking aangaan of een nieuwe doelgroep vinden.

Bekijk hier de winnende dans van Bellyssima in de ‘Big Truck Challenge’ en zie hoe Adrijana als studente startte met lesgeven in een zaal aan de Witte de Withstraat.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat