Bureau Eendracht, in hartje Rotterdam, geopend door Burgemeester Aboutaleb

Het is zover! Bureau Eendracht is officieel geopend door niemand minder dan onze eigen Burgemeester Aboutaleb. De opening deed hij onder genot van een sterk bakkie pleur, samen met onder andere Rodney van de Hengel, mede-oprichter van koffiezaak Heilige Boontjes die op de begane grond zitten van Bureau Eendracht.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frotterdamisopen%2Fvideos%2F2757535364266185%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Het voormalige politiebureau dat in het hart van Rotterdam ligt, is een historisch gebouw dat weer stralend is gemaakt voor de nieuwe gebruikers. Het is een plek waar Rotterdamse initiatieven en maatschappelijke ondernemingen samen komen. Een fijne ontmoetingsplek, met daarboven kantoorunits. Mocht je willen weten hoe het was, om een nacht in de cel door te brengen, dan kan dat. Ok niet helemaal in de originele sfeer, maar de oude cellen zijn verbouwd en worden binnenkort verhuurd als Airbnb-kamers.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat