Burendag bij Pleinbioscoop

Pleinbioscoop heeft een leuke actie in het kader van de strijd tegen eenzaamheid. Maandag 19 augustus kun je namelijk met een buurman of buurvrouw met korting naar de documentaire Goede Buren.

De documentaire gaat over twee vrijwilligers, Ada en Wilma, die in zich in Ijsselmonde onvermoeid inzetten tegen eenzaamheid bij ouderen. Het stel werd twee jaar gevolgd door de Rotterdamse regisseur Stella van Voorst van Beest om te laten zien hoe zij zich inzetten voor dit doel. Ook de voorfilm van de avond is Rotterdams: Met sokken op de brommer van maker Huub Verburg is een fictioneel verhaal over de brommerfanaat Alex.

Buren die bij binnenkomst met twee poststukken kunnen aantonen dat zij daadwerkelijk buren zijn, betalen samen voor maar een ticket. Zo hoopt Pleinbioscoop ook bij te dragen aan het dichter bij elkaar brengen van Rotterdammers.

Ook kan er nog meegedaan worden aan de winactie van OPEN Rotterdam & Pleinbioscoop! Win 2 kaarten voor Terminator 2: Judgement Day!

Als je het verhaal van de film nog een beetje kent, dan weet je dat de Terminator in dit deel wordt teruggestuurd naar het verleden om de jonge John Connor koste wat het kost te beschermen.

Nu vragen wij ons af: Waarvoor zou jij willen worden teruggestuurd in de tijd?

Stuur jouw antwoord naar [email protected] of reageer via onze socials op Facebook en Twitter. De persoon met het leukste antwoord wint 2 tickets voor ‘Terminator 2: Judgment Day’. De winnaar van de tickets wordt bekend gemaakt op 22 augustus 2019. Houd onze kanalen in de gaten!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat