Butlerservice de Do Company regelt allerlei klusjes voor hun klanten

Tegenwoordig hebben mensen het druk. De Do Company springt daarop in met hun butlerservice. Ze werken het to-do lijstje van hun klanten volledig af. Niks is te gek. Van fietsen naar Frankrijk brengen tot feestjes organiseren.

Judith en haar dochter Carlijn runnen samen het bedrijf. Judith kwam op het idee nadat ze merkte dat er veel mensen bij haar in de wijk zo’n druk leven hadden, waardoor ze aan veel dingen niet toe kwamen. Volgens haar is het een gat in de markt: “Vroeger dachten veel mensen: moet je een schoonmaakster hebben? Kan je dat niet zelf?”. Tegenwoordig is dat ook normaler. Lui zijn de klanten niet volgens haar: “Mensen moeten niet denken dat het uit luiigheid is. Vaak heeft het te maken veel te veel tijd tekort”. Rotterdam staat nou wel bekend om de nuchterheid. Dat weet Carlijn ook al te goed: ”De nuchterheid van de Rotterdammers maakt het wel een moeilijke markt, maar ook een uitdagende markt. Wat ik denk dat het wel met Rotterdam is, als je ze als klant aan je weet te binden, dan blijven ze bij je”.

Het is voor Carlijn wennen om met haar moeder samen te werken: “Ja, het is wel gek dat je van moeder-dochter naar collega’s gaat, maar je leert elkaar ook op een heel ander manier kennen. Het was was zeker raar om haar in plaats van mama Judith te noemen. Zeker als we naar een nieuwe klant gingen. Dan ging het nog wel eens mis, maar goed het is vooral heel erg leuk”. 

De Do Company doet een verscheidenheid aan klusjes voor hun klanten. Zo wilde een klant met kerst bijvoorbeeld echte sneeuw in de tuin. Een andere klant wilde graag dat hun fietsen naar Frankrijk werden gebracht. Die afwisseling maakt het dan ook ontzettend leuk volgens Carlijn: “We zijn elke dag met andere dingen bezig. Het is soms echt rennen en vliegen. En zeker ook dat adhoc alles regelen maakt het wel heel leuk en divers”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat