C&A neemt z’n intrek in het Hudsons Bay-pand bij de Koopgoot

C&A wordt de nieuwe bewoner van het oude V&D- en Hudsons Bay-pand aan de Hoogstraat. De modeketen maakt bekend dat het een langdurige huurovereenkomst heeft getekend voor een winkel van ruim 3.000 vierkante meter in het markante gebouw. De opening van de nieuwe C&A-winkel staat gepland voor het najaar van 2022.

Volgens het AD Rotterdams Dagblad verlaat de C&A haar huidige pand aan de Coolsingel, dat op een steenworp afstand van de nieuwe locatie ligt. Opvallend: die winkel is een stuk groter dan de ruimte die C&A in het oude Hudsons Bay-pand zal gaan innemen. Wat er met de C&A-zaak aan de Coolsingel gaat gebeuren is nog niet bekend.

De nieuwe eigenaren van AIR – zoals het pand nu heet – hebben grootse plannen met het gebouw. Naast een C&A komt er in het pand ook een Jumbo en een grote fietsenstalling. Bovendien komen er op meerdere verdiepingen kantoorruimtes.

Wat zien Rotterdammers het liefst?
Vorig jaar vroegen wij Rotterdammers bij de Koopgoot nog wat zij het liefste in het pand wilden zien. Niet veel later na onze interviews kwam er een pop-up store van modezaak De Koopman. Begin dit jaar verhuisde die onderneming naar de Lijnbaan en sindsdien staat AIR in het centrum van Rotterdam leeg.