Chicks Muza en Amber onderzoeken wat ‘eeuwige jeugd’ is met 80-jarig model Joyce Keasberry

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks and the City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. In deze nieuwe aflevering van Chicks On Screen spreken Muza Lumassa en Amber Brabander met de 80-jarige Joyce Keasberry. Joyce staat bekend om haar eigenzinnige en unieke stijl.

Als fotomodel maakt Joyce momenteel onderdeel uit van de expositie Youthquake in de Kunsthal. Deze expositie laat aan de hand van mode, fotografie en video zien hoe ‘youth sells’ en hoe wij als maatschappij verlangen naar het idee van de eeuwige jeugd. Hoe kijkt Joyce daartegenaan? En wat betekent het om jeugdig ouder te worden?

Wil je meer te weten komen over Joyce? Op zaterdag 12 juni namen de meiden van Chicks and the City het Auditorium van de Kunsthal over. Met de tentoonstelling Youthquake als inspiratiebron, maakten zij vier podcast-afleveringen waarin zij hun gasten letterlijk het hemd van het lijf vragen. In een van de afleveringen spraken zij ook met Joyce Keasberry over de relatie tussen schoonheid en ouder worden. Beluister de show terug op de website van Chicks and the City.

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!