Chicks on Screen: comedy, bingewatchen en fotografie, zo houden de chicks zich bezig

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. In deze aflevering gaat reporter Idalina Araujo Baptista langs bij comedyclub Haug en onderzoekt zij hoe een ‘gezellig avondje uit’ eruitziet in de anderhalvemetersamenleving.

Ondertussen gaan de shows gewoon door. Elke vrijdagavond presenteert de club Desk-Top Comedy: een stand-up comedy-avond die je via Zoom kunt volgen vanaf je eigen bank, bed of stoel. De chicks Sanne-Sophie van Ruitenburg en Ashanti Dunand laten in vlogs zien hoe zij zichzelf entertainen in tijden van social distancing.

De meiden van Chicks And The City podcasts maken ruim 15 jaar radio en podcasts voor en door meiden. Nu maken zij ook televisie in Chicks On Screen! Chicks On Screen wordt uitgezonden op OPEN Rotterdam en is ook terug te vinden op openrotterdam.nl.

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat