Chicks on Screen: De chicks duiken in de spirituele wereld van het sjamanisme

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Trek jij weleens tarotkaarten voordat je een belangrijk besluit neemt? Of maak je gebruik van edelstenen om jezelf te beschermen tegen negatieve energie? In deze nieuwe aflevering van Chicks On Screen doet reporter Elisa Castillo onderzoek naar spiritualiteit.

Ze spreekt af met Olivia Biswane, een vrouwelijke sjamaan. In het Kralingse Bos houdt Olivia met ondersteuning van Elisa een ritueel speciaal voor Rotterdam. Vlogger Sanne-Sophie laat in een korte video haar edelstenenverzameling zien en Elisa trekt thuis een tarotkaart om met de stress van haar nieuwe puppy om te gaan.

Healer
Olivia Biswane is een geboren healer. In 1964 werd zij geboren in Suriname, het land van de Amazone, waar haar voorouderlijke Arowakse Inheemse bloedlijn van afstamt. Als sjamaan voert zij onder andere ceremonies uit voor families, gemeenschappen en leefgebieden. Tijdens een ceremonie of ritueel staat een thema zoals vergeving, familieherstel en verzoening centraal. Door het vrijmaken van oude energie, worden mensen of gebieden weer in hun eigen (genees)kracht gezet.

Welk thema staat er centraal tijdens het ritueel in het Kralingse Bos? En hoe ervaart Elisa dit ritueel? Bekijk het in aflevering 17 van Chicks On Screen. Wil je meer weten over Olivia Biswane? In de podcast van Chicks and the City gaan de meiden verder met haar in gesprek over sjamanisme.

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!