Chicks on Screen: De chicks duiken in de wereld van cosplay

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Creatieve kostuums en prachtige accessoires! In deze nieuwe aflevering van Chicks On Screen verdiept reporter Ilidia Medina zich in de wereld van cosplay. Zij spreekt af met de 19-jarige cosplayer Romy Brouwer. In 2018 bezocht Romy voor het eerst een comic con-event en maakte daar kennis met het concept cosplay. Sindsdien tovert Romy zich regelmatig om tot haar favoriete karakters uit games, boeken of series. Maar wat is cosplay nou precies? En wat is er zo leuk aan?

Voor Romy is cosplay meer dan alleen een hobby, het is ook manier van zelfexpressie. Je kunt er volgens haar namelijk ook je gevoel en emoties in kwijt. Ook reporter Ilidia laat zich in deze aflevering omtoveren tot een karakter. Benieuwd? Bekijk het in aflevering 20 van Chicks On Screen.

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat