Chicks on Screen: Twerken en yoga, zo blijven deze chicks fit tijdens de coronatijd

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks and the City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

In een speciale aflevering in tijden van corona en social distancing gaat reporter Ashanti Dunand langs bij Chanty Burleson die ondanks de coronamaatregelen gewoon doorgaat met haar twerklessen. Chicks Rosalie Brouwer en Amber Brabander vertellen in vlogs hoe zij vanuit huis in beweging blijven.

Kleine billen, grote billen, brede of smalle billen, alle billen doen ertoe en kunnen twerken. Twerken is uitgegroeid tot een ware fitness movement. Als Twerk-instructeur voor het platform Twerk After Work combineert Chanty dans en sport met elkaar. De lessen draaien om het plezier hebben in dans en bewegen, maar vooral ook om self love en empowerment.

Chanty sluit elke les af met een kleine meditatie en wat positieve affirmaties: “Ik ben sterk en ik kan alles doen wat ik wil.” Reporter Ashanti gaat met de hulp van Chanty op zoek naar haar innerlijke ‘twerk queen’.

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!