Club Gem vestigt zich in Glashaven

Club Gem opent haar deuren op een nieuwe bestemming aan de Glashaven 42. In het leegstaande kantoorpand komen een tentoonstellingsruimte, muziekpodium, bar en pizzeria. Op vrijdag 2 februari wordt de bar vanaf 17.00 geopend. Met optredens van Elisha Gray en Slaghek.
Elke vrijdag tussen 17.00 en 23.00 is het publiek welkom. Je kunt hier onthaasten met livemuziek, culturele shows en entertainment zoals karaoke, ping-pong en Jenga XL. Op andere dagen organiseren bedrijven er workshops, evenementen en vergaderingen. In het voorjaar opent de club een groot terras aan de Glashaven.

Sophie Bargmann en Maylita Meijer van de club gaan hiervoor een samenwerking aan met horecaondernemer Fela Donker en Wood Pizza en Grill. “We willen kunst en cultuur toegankelijk maken voor het grote publiek en dat is een mooie kans in dit opkomende gebied”, vertelt Bargmann.

In de zomer van 2016 toverde de club het leegstaande pand van de voormalige Kunstuitleen aan de Nieuwe Binnenweg 75 voor één maand om. Het werd toen een podium voor hedendaagse kunstenaars, artiesten en filmmakers. Daar was een zomerse hang-out met pop-up restaurant en bar.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat