Club Leen doet nachtleven Rozenburg opleven

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Rozenburg heeft sinds kort een nachtclub. Jeroen Leendert opende de deuren van Club Leen begin december en inmiddels vliegen de biertjes over de toonbank.
“Er was gewoon echt helemaal niets te doen hier voor de jeugd. Je zit wat dat betreft echt op een eiland hier in Rozenburg dus het lastig om in Rotterdam te komen als je wilt uitgaan. Dus het was echt nodig dat er iets kwam voor de jongeren”, begint Jeroen Leendert. Hij heeft veel plannen met Club Leen. Zo moet er in het voorjaar een terras komen en hoopt hij de ruimtes in de toekomst ook nog beschikbaar te kunnen stellen als vergaderruimte voor bedrijven.

“Ik ben er eerlijk gezegd 2,5 jaar mee bezig geweest. Om alle vergunningen rond te krijgen en op het eind ook nog de verbouwing van ruim 4,5 maanden. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat ben ik er 7 dagen per week geweest”, zegt Jeroen. Hij deed dat niet alleen zijn vriendin Lenneke Bruggeman hielp ook mee. Zij stuurt onder meer het personeel aan en zorgt bijvoorbeeld voor de inkopen. “Het was wel even een relatietest die verbouwing”, lacht ze als ze terugkijkt op hoe de club tot stand is gekomen. “Het was echt zwaar. Maar we hebben het overleefd en we zijn gelukkig samen”, besluit Lenneke.

Bekijk hieronder de video!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter