Conny Janssen vestigt zich op de Kaap | aflevering 4

Het grote moment is daar! De mensen van Conny Janssen Danst verruilen het prachtige, tochtige, monumentale pand aan de ‘s Gravendijkwal voor de spiksplinternieuwe ruimte op de Kaap. Nog niet alle dozen zijn uitgepakt, maar er staat genoeg op zijn plek voor de feestelijke opening. “Het is een heerlijk gevoel, alles doet het, het is een warme plek met een mooi uitzicht”, zegt de zakelijk leider Rick Spaan.
“Ik moest wel even wennen”, zegt medewerker Ellen Passage. “Ik dacht nieuwbouw, het pand aan de ‘s Gravendijkwal, vond ik ook inspirerend.” Toch zou ze inmiddels niet meer anders willen. “Ik was onlangs even terug op de ‘s Gravendijkwal en ik was blij dat ik daarna weer terug kon naar Katendrecht!”

Conny Janssen zelf is ook aanwezig en zij geeft de belangstellenden een rondleiding. Waaronder wethouder Said Kasmi. “Conny Janssen Danst heeft een hele lange geschiedenis met de stad Rotterdam. Ze maken mooie dansvoorstellingen waar veel mensen van genieten, in dat opzicht is het een enorme meerwaarde voor de stad.”

Ook Conny zelf is blij. “Je voelt aan iedereen dat ze er een nieuwe energie is, die ervoor zorgt dat we er weer tegenaan kunnen de komende jaren.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat