Corine deelt cadeautjes uit namens stichting Present

OPEN Rotterdam gaat samen met Bureau Eendracht 24 uur lang live om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Present. Corine is vrijwilliger en heeft cadeautjes gekocht om uit te delen aan Rotterdammers die wel een extraatje kunnen gebruiken.
“Samen met mijn dochter ben ik op pad geweest om voor iedereen de mooiste cadeautjes uit te kiezen. Dat was heel leuk om daar zo mee bezig te zijn”, begint Corine. Ze is erg te spreken over de manier waarop stichting Present werkt. “Zij richten zich vooral op de vrijwilliger: Wat wil die graag doen? En daar komt vervolgens een klus bij”, legt ze uit.

Daarnaast is de actie ook niet in beton gegoten, zo weet projectcoördinator Michelle Lock. “Het mooie van deze actie is dat het in allerlei vormen mag worden gedaan. Corine heeft cadeaupakketjes gemaakt, maar andere mensen geven andere kleinigheden die zij vinden passen bij degene aan wie zij gekoppeld zijn”, legt zij uit. “De cadeautjes kan ik zo gericht geven in samenwerking met de hulpverlening. Zij hebben contact met de mensen. Dat kan een maatschappelijk werker zijn of iemand anders. Dat werkt ontzettend goed. Zo heb ik bijvoorbeeld bakspullen gekocht omdat de moeder van het gezin graag bakt”, besluit Corine.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter