De Leukste Lessen | Les 1: Herdenken en Vrijheid

De serie ‘De leukste lessen’ brengt de favoriete lessen van Rotterdamse docenten bij elkaar. Juist door de mix aan onderwerpen gebracht door gepassioneerde docenten en betrokken leerlingen hopen Melanchthon Schiebroek en OPEN Rotterdam jongeren die nu thuis zitten te bereiken en te inspireren. Zeker nu de verwachting is dat tot de zomer de meeste leerlingen school niet meer aan zullen doen.

De eerste aflevering is woensdag 6 mei. De leukste lessen staat in het teken van herdenken en vrijheid, met de leukste lessen van onder anderen Tom van Grondelle, docent geschiedenis, en Aileen Meijvogel, docent beeldende vorming. Deze lessen worden samengebracht met bijdragen van onder anderen Julia van Atten, leerling Fatimaschool, Vienne Haagoort, jeugdstadsdichter van Rotterdam, en Jacqueline Belterman, van 5 VWO.

Dit programma is een initiatief van Melanchthon Schiebroek en OPEN Rotterdam. De serie is vanaf woensdag 6 mei elke woensdagmiddag om 13:00 uur en vanaf 18:35 elk uur in herhaling te zien op OPEN Rotterdam TV en via livesstream (www.openrotterdam.nl/live). Terugkijken via www.openrotterdam.nl/uitzendinggemist en YouTube.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat