De Leukste Lessen | Les 2: Natuurkunde en Gym

De serie ‘De leukste lessen’ brengt de favoriete lessen van Rotterdamse docenten bij elkaar. Juist door de mix aan onderwerpen gebracht door gepassioneerde docenten en betrokken leerlingen hopen Melanchthon Schiebroek en OPEN Rotterdam jongeren die nu thuis zitten te bereiken en te inspireren. Zeker nu de verwachting is dat tot de zomer de meeste leerlingen school niet meer aan zullen doen.

In de tweede aflevering geeft docent Gerben Bakker een les natuurkunde aan de hand van het werk van kunstenaar Theo Jansen. Daarbij krijgt hij hulp van zijn dochter Lieke Bakker. Docent Walter Eichler brengt een muzikaal intermezzo en docente Hanneke Kolenbrander brengt de leerlingen in beweging. Oud-leerling van de Fatimaschool Alysia, gaat langs bij haar oud-leerkracht Judy Admiraal en jeugdstadsdichter Vienne Haagoort draagt weer een gedicht voor.

Dit programma is een initiatief van Melanchton Schiebroek en OPEN Rotterdam. De serie is vanaf woensdag 6 mei elke woensdagmiddag om 13:00 uur en vanaf 18:35 elk uur in herhaling te zien op OPEN Rotterdam TV en via livesstream (www.openrotterdam.nl/live). Terugkijken via www.openrotterdam.nl/uitzendinggemist en YouTube.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat