De Leukste Lessen | Les 3: Coronataal en huis-tuin-en-keukeninstrumenten

De serie ‘De leukste lessen’ brengt de favoriete lessen van Rotterdamse docenten bij elkaar. Juist door de mix aan onderwerpen gebracht door gepassioneerde docenten en betrokken leerlingen hopen Melanchthon Schiebroek en OPEN Rotterdam jongeren die nu thuis zitten te bereiken en te inspireren. In ieder geval tot ze weer naar school mogen.

In de derde les geeft natuurkundedocent weer een les samen met zijn dochter Lieke, deze keer maken ze muziek. Leerlinge Liefine Jukema uit HAVO2 verzorgt de workout en we krijgen een les CKV van docent Fleur Doelman en leerlinge Keira Vriend uit VWO5. Tot slot geven docenten Nederlands Jari Esbeukman en Robert van Atten tekst en uitleg over ‘coronataal’.

Dit programma is een initiatief van Melanchton Schiebroek en OPEN Rotterdam. De serie is vanaf woensdag 6 mei elke woensdagmiddag om 13:00 uur en vanaf 18:35 elk uur in herhaling te zien op OPEN Rotterdam TV en via livesstream (www.openrotterdam.nl/live). Terugkijken via www.openrotterdam.nl/uitzendinggemist en YouTube.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat