Deelnemers gezocht voor Wereldrecord Stoelendans in Hoek van Holland

Meedoen aan de grootste stoelendans ooit? Dit is je kans! Samen met recreatieoord Hoek van Holland luidt North Sea Round Town zaterdag 16 juli de zomervakantie in met het evenement ‘Wereldrecord Stoelendans op Livemuziek’. Met maar liefst 1.001 stoelen wil de organisatie gaan voor een nieuw record maar daar zijn nog wel deelnemers voor nodig.

De stoelendans zal ongeveer twee uur duren en wordt muzikaal begeleid door Arend Niks en Keimpe de Jong. Ceremoniemeester is 010Sherriff, beter bekend als de Rotterdamse acteur John Buijsman, is ook aanwezig. Behalve het breken van een wereldrecord, maken deelnemers ook kans op verschillende prijzen, zoals een rondvlucht over Hoek van Holland. Aanmelden kan hier.

Stoelendans op livemuziek
De eerste én de tevens ook laatste keer dat er een zo’n grote stoelendans op livemuziek plaatsvond was in 1971. De organisaties willen daar met deze nieuwe stoelendans verandering in brengen. De intentie is om dit stadsevenement jaarlijks terug te laten komen en uit te breiden, met Hoek van Holland als startpunt.

OPEN Rotterdam was bij verschillende evenementen van North Sea Round Town. Kijk de serie hier terug!