DesiYUP geeft kaarten weg aan grootouders voor concert

De Indiase organisatie DesiYUP organiseert een bijzonder concert. Grootouders kunnen gratis mee met hun kleinkinderen naar “The power of Indian Sounds” in de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. Deze avond biedt bijzondere Indiase Mantra muziek.

Mahesvari Autar heeft zelf een goede band met haar grootmoeder. Ze heeft hier dan ook de inspiratie vandaan gehaald om het concert ‘The power of Indian Sounds’ op 23 maart te organiseren. Het concert staat in het teken van het samenbrengen van kleinkinderen met hun grootouders, om zo een gezellige avond met elkaar te beleven.

Geïnspireerd door Sacred Songs twijfelde Mahesvai Autar geen moment om het concert in de Oude of Pelgrimvaderskerk in het historische Delfshaven te organiseren.

Kleinkinderen van alle leeftijden kunnen een concertkaartje kopen, waarbij er maximaal vier grootouders mee kunnen naar het concert. Deze avond kunnen zij 1,5 uur samen genieten van de Indiase Mantra muziek.

DesiYUP is in 2012 opgericht door Mahesvari Autar. DesiYUP organiseert betekenisvolle culturele tradities uit India, zoals muziek, kunst en literatuur. Zij willen een positieve bewustwording overdragen naar de mensen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter