Deze economiedocent brengt de Rotterdamse nachten tot leven

Overdag is hij een economiedocent, maar ‘s nachts brengt hij Rotterdam tot leven met zijn feestjes op de bank. Djonni Reinita is van alle markten thuis. Samen met zijn beste vriend Edson Francisco organiseert hij maandelijks een feestje in Superdisco genaamd ‘The Couch’.
Zes jaar geleden tijdens de verhuizing van Djonni komt hij op het idee om illegale huisfeestjes te geven. Honderden mensen komen op deze feestjes af, met de belangrijkste plek: de bank. Nu, een aantal jaar later, kunnen mensen maandelijks genieten van de beste Hip-hop en R&B muziek in Superdisco, georganiseerd door Djonni en zijn compagnon Francisco. De bank is nog altijd het grote middelpunt van de belangstelling bij de feestjes, samen met bordspelletjes en Mario Kart.

Een avond bij The Couch is niet geslaagd zonder een foto op de bank met je vrienden. Maar dat is niet waar Djonni het voor doet. Wat drijft hem om les te geven en zichzelf in het nachtleven van Rotterdam te plaatsen? Wat wil hij meegeven aan de jongere generaties? In ieder geval niet alleen bankhangen, maar ook werken voor waar je in gelooft.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat