Deze horecazaken missen Rotterdammers het meest

Het zijn zware tijden voor de horeca. De horeca is al een hele tijd gesloten en met het vooruitzicht dat er nu is zal dat waarschijnlijk nog wel even zo blijven. Wij vroegen onze volgers via onze Instagram Story welke Rotterdamse horecazaken zij het meest missen en dit was het resultaat.

Kaapse Maria
De Kaapse Brouwers van Katendrecht gingen in 2016 uitbreiden met een nieuwe zaak in het centrum op de Mauritsweg genaamd: Kaapse Maria. Wij kregen toen een exclusieve sneak preview in het pand.

Bar3
Bar3 heeft tijdens de coronacrisis hun podium digitaal zichtbaar gemaakt om artiesten toch nog een kans te geven om gezien te worden. Ook kunnen voorbijgangers vanaf 1 januari eventjes genieten van de nieuwe expositie: Achter Gesloten Deuren.

Weelde
Ook bij Weelde staan ze niet stil. Voor de thuiswerkers heeft Weelde een oplossing bedacht. Zij hebben namelijk hun ruimtes omgetoverd tot flexwerkplekken. Voor 10 euro kun je een volledige dag lang bij Weelde Werken. 

Cornelis Bar & Kitchen
Onze volgers geven ook aan Cornelis Bar & Kitchen te missen. Deze horecazaak is minder actief tijdens de lockdown. Ze besloten per 30 november 2020 hun deuren zelfs geheel te sluiten voor afhalen en bezorgen.

Supermercado
Bekijk hier hoe deze economiedocent samen met zijn beste vriend maandelijkse feesten organiseerde in Superdisco “The couch”.

108
Ook 1NUL8 wordt gemist door Rotterdammers. Maar 1NUL8 is nu 7 dagen per week beschikbaar voor take-away.

Coronaproof horeca
In de zomer van vorig jaar mocht de horeca nog tijdelijk open. Wij bezochten destijds een aantal horecazaken die zich voorbereiden op die heropening.

Welke horecazaak mis jij het meest? Laat het ons weten!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat