Deze week in 010

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

In 2021 moeten de eerste auto’s gaan rijden op de verlengde A16. In het Terbregseveld tussen de Rotte en Ommoord worden daarom opgravingen gedaan om te kijken of er nog archeologische schatten in de grond verborgen zitten. Naast botresten is er ook iets anders gevonden…

“Uit Volle Borst” is een koor dat bijna tien jaar geleden is begonnen als koor voor vrouwen die te maken hebben gekregen met de gevolgen van borstkanker. We zingen uit volle borst mee tijdens een repetitie aan de Straatweg in Hillegersberg.

Breaking Cycles is net uitgekomen en dit is alweer het vijfde album van de Rotterdamse zangeres Ntjam Rosie. Naast een album begint ze ook met een theater tour. Het is niet alleen muziek, want er zit ook dans in de voorstelling en Ntjam vertelt over haar jeugd en de slavernij. Wij gingen kijken bij de repetities in Hoogvliet.

Chef-kok Big Nate miste lekker soulfood in Rotterdam. Daarom begon hij zijn eigen evenement Smells Good in the Hood. Naast eten is er spokenword en muziek in de True Food Kantine aan de Schiedamsevest.

 
 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat