Deze week in 010nu: het verhaal van een familiesportvereniging, tuinkeuring in Pernis en een iftarmaaltijd door onze Job en Perry

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Een maand geleden gingen we langs bij de ontzettend boze Marya Cairo. Het is niet zo raar dat ze boos is, want haar achterpad is een, op zijn zachtst gezegd, enorme bende! Is het probleem inmiddels opgelost?

 
Sportvereniging Budo Ryu Rotterdam is dit jaar tweede geworden bij de verkiezing sportvereniging van het jaar in de gemeente Rotterdam. Toen oprichter Dick van der Meer sr. vijf jaar geleden overleed, werd zijn zoon Dick jr. de drijvende kracht achter de vereniging samen met zijn zus, zwager en nicht.

 
Drie keer per jaar worden de voortuinen in Pernis gekeurd door een ware keuringscommissie. Onze verslaggever liep een rondje mee met juryleden Corrie Sekeris en Aukje Koole, die de door hen toebedeelde wijk van commentaar voorzien en cijfers uitdelen. 

 
Wanneer de zon ondergaat, zit menig Moslim thuis om het vasten van de Ramadan te verbreken, maar je kan ook gewoon uit eten gaan! Zo speelt Afghaans restaurant Helai op Rotterdam Zuid hierop in door tijdens de gehele Ramadan een scala aan Afghaans eten aan te bieden. Onze cuisine-kenners Job & Perry waren niet echt bekend met de Afghaanse keuken en namen daarom een kijkje wat er zoal te vinden is in deze exotische keuken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat