Doe mee met de Don’t Rush-challenge van OPEN Rotterdam

Wij zijn op zoek naar Rotterdammers die willen meewerken aan de #Don’tRush-challenge. Juist nu, in tijden van corona vinden wij het belangrijk om samenhorigheid te creëren.

De Don’t Rush-challenge gaat al dagen rond op social media. Verschillende mensen maken video’s waarbij ze eerst onopgemaakt thuis zitten en nadat de kwast in beeld komt, ze er plotseling sprankelend uitzien. Op het nummer Don’t Rush van Young T & Bugsey zijn al meerdere video’s gemaakt. Nu pakken ook wij de kwast over en gaan we de challenge aan.

En ook jij kan meedoen. Zo doe je dat: Neem een video van jezelf op waarbij je onopgemaakt bent en er misschien niet helemaal op je best uitziet. Voordat je de eerste video opneemt vang je de kwast op van links of rechts. Gebruik een make-up kwast om de camera mee te bedekken. Neem dan nog een video op waarbij je helemaal opgemaakt bent. Gooi de kwast naar links, rechts of duw je kwast in de camera. Zodat deze ‘doorgegeven’ wordt naar de volgende deelnemer aan de challenge.

Doe jij ook mee? Stuur je filmpje naar [email protected]. Je kunt ons natuurlijk ook taggen op Instagram of Facebook. Uiteindelijk zullen we alle video’s aan elkaar plakken en plaatsen wij ‘m met de vermelding #DontRushChallenge.

Zie hieronder het voorbeeld van onze redacteuren Farzana en Shweta.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat