Dogs with Jobs

Voor de tweede maal volgt Team DOGTV010 voor de zender OPEN Rotterdam de innige relatie tussen baasjes en hun honden. In de eerste serie werden deelnemers aan DOGPARADE 010, geportretteerd, de jaarlijkse vrolijke optocht van baasjes en hun beste vriend over de West-Kruiskade. In serie twee, een drieluik, gaat het om werkende honden, honden met een baantje, Dogs with Jobs dus.

 

Aflevering 3
De derde aflevering Dogs with Jobs draait om het beginnende fotomodel Blair, een Landseer puppy van baasje Timo.
We maken een heuse photoshoot mee onder leiding van Cat’chy Images dierenfotograaf Nynke. In haar studio in Delfshaven poseert Blair als een volleerd topmodel. Baasje Timo vertelt over zijn ‘Blairtje’, modehonden en foute fokkers. Terwijl Nynke in alle rust de pup portretteert. Dit alles wordt nauwkeurig gadegeslagen door Nynkes 4 witte prachtkatten die natuurlijk ook het modellenvak zijn ingerold.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/A4pWswmVTOE” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>
Aflevering 2
Aflevering twee is een portret van sportkampioen Lotje, een Engelse Stafford, en haar baasje Annemiek Mans van Hondenspeelplaats Bello aan de Gordelweg.
Lotje is een zeer fanatieke en goed getrainde sportvrouw en heeft twee sponsors weten te strikken: Roque Royalty en Bam Bam Dog Toys. Op trainingsavonden, na sluitingstijd van Bello, gaat Annemiek aan de slag met haar. Ze oefenen high jump, far jump, wall climb, A-Frame, hedge jump en track mill. Lotje, wiens officiële naam UNLOCKED is, kan zo maar 4 meter ver springen. De kleine atlete wint constant prijzen. De kast van Annemiek staat vol met bekers en bokalen.


Aflevering 1
In de eerste aflevering ontmoeten we Ivy Phaff, een zoete Labradoodle die overdag als therapiehond werkt en ’s avonds uit haar bol gaat met haar fly-ball team.

Baasje kapster Mieke Phaff vertelt hoe haar werkende hond haar leven volledig heeft veranderd. De ene keer gaan ze langs bij een zorginstelling, dan weer bij ‘de kindjes’ of een sportwedstrijd in het land. We volgen het duo op de basisschool De van Brienenoord in Oud-IJsselmonde waar een aantal kinderen aan Ivy voorleest en bij de energieke flyball training in Schiebroek.

Bekijk hieronder de promo voor deze nieuwe serie:

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat