Drijf door de haven terwijl je geniet van een film tijdens Wereldhavendagen

We weten dat er tijdens de Wereld Haven Dagen genoeg dingen te doen zijn in de stad. Van het bestormen van een parcours van de Koninklijke Marine tot genieten van een bootjesparade en vuurwerk. Dit jaar komt daar nog iets bijzonders bij: een Floating Cinema

De Floating Cinema toont op zaterdag 7 september om 20:00 uur de film ‘Finding Nemo’ in de Red Apple Marina, de jachthaven bij Wijnhaven. De film kan gratis vanaf de kade bekeken worden, met ticket vanaf een van de boten die zitplaatsen beschikbaar stellen of met een arrangement vanuit een hottug voor acht personen. Ook zijn, tegen betaling, eigen bootjes welkom.

De Floating Cinema is een initiatief van Stichting Maritiem District, die zich richt op het promoten en het vergroten van leefbaarheid en levendigheid van de wijk. Dit doen zij door middel van bewonersavonden en evenementen. Verschillende herkenningspunten uit de wijk werken van ook mee aan de Floating Cinema. Zo verzorgt Ibis-Hotel City Centre het muzikaal voorprogramma vanaf 18:00 uur en kunnen vip-gasten hen popcorn ophalen bij de SPAR-supermarkt aan de Glashaven.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat