Drive Thru Museum Boijmans Van Beuningen in Ahoy

Deze maand rijden er elektrische auto’s door Hal 1 van Rotterdam Ahoy. De inzittende kunnen kijken naar ruim vijftig spraakmakende kunstwerken uit de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen. Een daarvan is een samenwerking van Saskia Piqué en Konrad Sachadel.
“Het is best wel overweldigend”, begint Saskia als ze op een TukTuk door Hal 1 van Rotterdam Ahoy rijdt tussen de kunstwerken door. “Dit zijn werken die uit Boijmans komen dus het is een hele eer dat je er tussen mag hangen”, vertelt ze. Met fotograaf Konrad Sachadel bekijkt ze voor het eerst hun werk dat hangt net buiten Hal 1 als onderdeel van de expositie ‘Boijmans Ahoy drive-thru museum’.

“Het werk laat zien dat je moet zijn wie je wilt zijn. Dat je in jezelf moet geloven”, stelt Konrad. “Wat je ziet is een model van mij die ik heb gestijld”, begint Saskia. “We zien iemand die zelfverzekerd en authentiek is. Dat wilde ik graag naar voren brengen met dit werk. Rotterdam is the place to be om jezelf te kunnen zijn”, besluit Saskia.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat