Echtpaar Nieuwveld in Hoogvliet verkoopt snackbar na 20 jaar

Op vrijdag 29 mei laten Linda en Pat ‘patat’ Nieuwveld voor de laatste keer de patatjes in het hete vet zakken. Hoogvlieter en geboren Rotterdammer Patrick Nieuwveld verkoopt de zaak voor Metrostation Hoogvliet aan Danny Ketting, die de cafetaria overneemt met behoud van de medewerkers. Ook blijft de zaak voorlopig de vertrouwde naam Nieuwveld behouden. De nieuwe trotse eigenaar Danny trad 15 jaar geleden in dienst in de snackbar en was toen de jongste medewerker.
Het bekende snackbar echtpaar Linda en Pat hebben een huis gekocht in Spijkenisse en hebben een mooie boot om de komende maanden bij te komen van bijna 2 decennia patat bakken in Hoogvliet. Het runnen van een Cafetaria is hard werken. Onregelmatige werktijden en lange dagen, dat gaat het gezin Nieuwveld zeker niet missen. Patrick begon als 14 jarige jongen met werken in de cafetaria van zijn ouders en is een echt horecadier. Hij wil daarom ook werkzaam blijven in het horecawezen en ambieert een adviserende rol als adviseur van een keten of groothandel.

Roel van Deursen en Joop van der Hor maakten voor Botlek TV een reportage over het vertrek van de Nieuwveld’s uit Hoogvliet. Hieronder zie je een samenvatting daarvan.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat