Eerste editie Kannen & Kruiken in Rotterdam afgetrapt

Het Kannen & Kruiken festival startte donderdag zijn eerste editie in Rotterdam. Eerder kregen al Amersfoort en Maastricht te maken met de speciaal bieren, foodtrucks en wijnen. Nu is het in Het Park aan Rotterdam de beurt. Organisator Paul Niezen neemt ons mee.

“Kannen & Kruiken is een speciaal bier en wijn festival waar je ongelofelijk veel biertjes kan proeven, maar ook heel veel wijn”, vertelt organisator Paul Niezen. Zo’n honderd verschillende bieren en dertig verschillende wijnen kent het festival. Daarmee probeert het zich te onderscheiden van het overige festival aanbod. “Verder kun je proeverijen doen waardoor je dus ook meer kunt leren over het speciaal bier”, licht hij verder toe.

Het zonnetje zit in ieder geval mee. “We vinden het erg fijn om juist de samenwerking op te zoeken met lokale partijen. Slagerij Schell is hier bijvoorbeeld aanwezig, maar we bieden ook bier aan van de Kaapse brouwers”, besluit de organisator. Het Park is nog het hele weekend decor van Kannen & Kruiken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat