EK voetbal komt steeds dichterbij: Hier in Rotterdam kun je de wedstrijden bekijken

Het EK voetbal staat alweer voor deur. Het wordt een spannend toernooi, het kampioenschap wordt op 16 juni afgetrapt tegen Polen. Nu inmiddels de selectie al even bekend is, en we over iets meer dan een week vier Rotterdamse spelers aan kunnen moedigen, moet je natuurlijk ook weten waar je dat kan doen. OPEN Rotterdam zet cafés op een rij waar je het gehele EK kunt bekijken wanneer je dit liever in gezelschap doet dan thuis.

Het centrum zit vol met plekken waar je voetbal kunt bekijken. Zo heb je Biergarten, Reijngoud en Panenka, drie deuren verderop, Melief Bender, Sijf en een paar keer struikelen en dan ben je in West bij Stalles, Boudewijn, Kaapse Will’ns en het Westerpaviljoen. Naast de bekende hotspots voor voetbalfanatiekelingen kun je dit jaar ook kijken bij Bar Stroom; de nieuwe bar in het oude Tropicana. Toch wat meer zin in een strand zonder zand? Dan kun je gerust de wedstrijden bekijken bij Oase.

Maar om de competitie op de voet te volgen hoef je natuurlijk niet dicht bij het centrum te blijven. Zo kun je op Zuid naar de Hollywood Event Center, de Fenix Food Factory en Foodhallen.