Ezki’s Schoolleven

Ezki’s Schoolleven is terug en dit keer laat Ezki niet met zich sollen! Of toch wel? Er staan namelijk ook in dit seizoen weer pesters en vijanden op de loer die hem het leven zuur willen maken, maar gelukkig staat Tyrone nu wel aan zijn kant. Daar komt niemand meer tussen! Dit geldt niet voor Ezki en Serena. Mysterie girl Somaya, komt namelijk wel tussen hen in te staan als Ezki valt voor haar mooie looks. Somaya lijkt echter een vies spelletje te spelen en het is nog maar de vraag of Ezki dit op tijd zal ontdekken. Wil jij weten hoe dit afloopt? Kijk dan vanaf vrijdag 7 juni elke week om 18.30 naar een nieuwe aflevering van Ezki’s Schoolleven op OPEN Rotterdam.

Seizoen 2 – Aflevering 5
Somaya valt door de mand, terwijl Tyrone aan Ezki laat zien dat hij een echte vriend is.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/oNpbXtUQCv0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Seizoen 2 – Aflevering 4
Ezki loopt gevaar en alles lijkt in duigen te vallen. Hoe gaat hij dit oplossen?

Seizoen 2 – Aflevering 3 
Terwijl Serena aan het bedenken is hoe ze Ezki terug kan pakken voor het breken van haar hart, lijkt er tussen Somaya en Ezki iets moois te bloeien, maar niets is wat het lijkt.

Seizoen 2 – Aflevering 2 
Ezki en Tyrone komen een mysterie girl tegen en tot hun verrassing heeft ze alleen oog voor Ezki. De vraag is of ze echt zo onschuldig is als dat ze lijkt.

Seizoen 2 – Aflevering 1
Hij was eindelijk van Mo & Mo af, maar Ezki lijkt nu nog grotere vijanden te hebben gemaakt! Gelukkig heeft hij Tyrone dit keer aan zijn zijde.

 

Aflevering 8
Het leek eindelijk goed te gaan, maar Ezki zit weer in de problemen. Hoe zal hij dit oplossen?

 
Aflevering 7
Ezki gaat eindelijk de confrontatie aan met Tyrone en dit loopt heftig af. Hoe het nu verder zal gaan, weet niemand.

Aflevering 6
Ezki is er helemaal klaar mee. Niemand speelt meer de baas over hem. Vanaf nu neemt hij het heft weer in eigen handen en lost hij zelf zijn problemen op. Ondertussen krijgt Mo slecht nieuws.

Aflevering 5
Het tij lijkt te keren en het ziet ernaar uit dat Tyrone door de mand gaat vallen. Ezki is vastbesloten om Serena’s vertrouwen terug te winnen en niemand zal hem hierin tegenhouden.

Aflevering 4
Het ziet ernaar uit dat Ezki, Serena kwijt is, en plaats van haar terug te winnen, lijkt hij haar steeds meer van zich af te stoten. Ondertussen krijgt Mo goed nieuws.


 
Aflevering 3
Tyrone gooit zijn charmes in de strijd en, het lukt hem om de aandacht van Serena te trekken. Ze lijkt hem toch aardiger te vinden dan verwacht en Ezki ziet het meisje van zijn dromen langzaam maar zeker afdwalen naar de armen van zijn grootste rivaal.

 
Aflevering 2
Ezki en Serena lijken steeds dichter naar elkaar toe te groeien. Mo & Mo ontdekken dit. Ondertussen blijkt Serena niet de enige te zijn die Tyrone’s hoofd op hol doet slaan. 


 
 
Aflevering 1
Het is de eerste dag school en voor Ezki betekent dit eigenlijk gewoon weer een schooljaar van pesterijen en het slaafje van Tyrone spelen. Dan verschijnt Serena, het nieuwe meisje op school waar alle jongens achter aan zitten. Ook Ezki kan zijn ogen niet van haar afhouden, en tot zijn verbazing lijkt Serena hem interessanter te vinden dan hij had verwacht…

Algemene trailer

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat