Festival CuliNESSE dit jaar op nieuwe locatie

Festival CuliNESSE verhuist in verband met de bouwplannen voor de huidige locatie. Het festival is dit jaar niet op het Noorderstrand, zoals voorgaande jaren, maar verhuist naar het Oeverpark, aan de zuidzijde van het Nesselande strand. “Een locatie waar het festival nog meer kan groeien in kwaliteit”, aldus de organisatie.

In 2018 is een grote publieksenquête afgenomen, waarbij is gekeken naar de wensen en feedback van bezoekers. “Ruimte, routing en drukte waren veel voorkomende aandachtspunten. Door gebruik te maken van het strand voor de culinaire deelnemers en het Oeverpark voor het muziekpodium, wordt de beleving voor bezoekers een stuk ruimer. Ook zal er in 2019 een nieuw, derde podium, op het strand, bijkomen. Dus eten en muziek gaan nog steeds samen”, geeft Brendo Festen van CuliNESSE aan. “We gaan investeren in een succesvolle verhuizing en een mooie editie in 2019.”

In maart komt er een informatieavond voor de omwonenden. “Een van de redenen om deze locatie te kiezen is het feit dat we met CuliNESSE in Nesselande konden blijven. We streven naar een mooi festival, vooral voor en door de buurt. We gaan graag in gesprek met de direct omliggende bewoners.”
Het culinaire muziekfestival vindt dit jaar plaats van donderdag 29 augustus t/m zaterdag 31 augustus. Onder andere Guus Meeuwis, BLØF, Clouseau, DI-RECT, Douwe Bob, Davina Michelle, Jett Rebel en Waylon staan tijdens het festival op het podium.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter