Film Chasing Windmills geselecteerd voor Sport Film Award

Na een succesvolle eerste editie van de Sport Film Award tijdens het Sport Film Festival Rotterdam (SFFR), steunt CineCrowd i.s.m. Topsport Rotterdam en OPEN Rotterdam opnieuw Rotterdamse sportfilmplannen. De ingestuurde plannen voor de tweede editie zijn bekeken en de filmmakers zijn bekend. Filmproject Chasing Windmills van Ross Walker is een van de films die geselecteerd is voor een sport film award.

Chasing Windmills speelt zich af in de jaren ’30. Hoofdpersoon Koos Bink uit Crooswijk wil net als zijn idool Bep van Klaveren zijn kansarme bestaan te ontvluchten. Hij besluit daarom om naar de Verenigde Staten te trekken en zijn dromen na te jagen.

Naast Ross walker gaan ook Leo Oldenburger en Wendelien Voogd hun filmplan ontwikkelen en zijn ook in de race voor een award. Van 2 oktober tot 3 november kan gedoneerd worden voor de drie plannen. Dit kan via www.cinecrowd.com. De première van de films die hun crowdfundingactie compleet krijgen vindt plaats in april 2018 tijdens het Sport Film Festival Rotterdam. Diezelfde avond zijn de films ook te zien op OPEN Rotterdam!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat