Fleur maakt van haar evenementenbureau een vintagewinkel om de crisis door te komen

Fleur Nicolakos is eigenaresse van het evenementenbedrijf Allganized. Door de coronacrisis heeft zij problemen opgelopen, want haar bedrijf stond op failliet gaan. Ongeveer drie weken geleden heeft Fleur en haar team besloten om van het bedrijf een tweedehandse winkel te beginnen. Ze verkoopt dan spullen die het bedrijf heeft gebruikt op evenementen van organisaties die hen inhuren.

De naam van het winkeltje heet ‘Ineens Opgedoken Winkel’, want het idee is ook uit het niets ontstaan, zegt Fleur. In de winkel kun je kleding, sieraden, speelgoed en dvd’s kopen. De spullen liggen allemaal in kratten in de magazijn. Samen met haar team hebben zij meer dan honderd kratten doorgespit. Niet alleen spullen van het bedrijf worden verkocht. Medewerkers en buurtbewoners kunnen langskomen en spullen afleveren als zij dat willen.

Het doet Fleur veel pijn om haar bedrijf te zien aftakelen. Al vijftien is zij de eigenaresse van het bedrijf. Door geldproblemen is zij ook geforceerd om het pand te verlaten. Ze heeft nog geen idee waar zij haar zaak kan voortzetten. Wel roept het rondneuzen tussen de spullen leuke en nostalgische herinneringen naar boven.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat