FSV de Feijenoorder start steunactie voor 14-jarig voetbaltalent met teelbalkanker

Instagram @mik_akkermans

FSV de Feijenoorder, de officiële supportersvereniging van Feyenoord, is begonnen met een actie om de 14-jarige Mik Akkermans een hart onder de riem te steken. Het jonge voetbaltalent uit de jeugdopleiding van Feyenoord maakte begin deze week via Instagram bekend teelbalkanker te hebben.

Op Instagram roept FSV de Feijenoorder hun volgers op om een kaartje te schrijven voor Mik. De supportersvereniging zorgt er vervolgens voor dat alle kaarten terecht komen bij het jonge voetbaltalent. ‘You’ll never walk alone’, sluit de supportersvereniging de post af.


Onder de post wensen vele mensen de jonge speler sterkte toe. ‘Heel veel kracht’, schrijft één persoon. ‘Sterkte en beterschap Mik’, schrijft een ander. Veel volgers vragen zich ook af of er niet een (spandoeken)actie kan worden georganiseerd.

‘Tot snel’
Begin deze week maakte het voetbaltalent bekend via Instagram dat hij teelbalkanker heeft. ‘En dan ben je ineens ziek. Teelbalkanker. Ik ben inmiddels geopereerd en gelukkig zijn er geen verdere uitzaaiingen gevonden’, schrijft hij.

‘Wel ga ik de komende zes weken een traject in met chemotherapie. Dat zal zwaar worden, maar met alle steun die ik tot nu toe heb gekregen van mijn club, oude club, vrienden, bekenden en familie ga ik hier sterker uitkomen. Dat weet ik zeker. Tot snel.’

Meedoen? Dan kan je een kaartje sturen naar:
FSV de Feijenoorder
t.a.v. Mik Akkermans
Postbus 24036
3007 DA Rotterdam