Feyenoord City nodigt supporters uit voor praatsessies

Feyenoord City maakt graag gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van een brede groep supporters om mee te beslissen over het nieuwe stadion. In kleine groepjes gaan supporters het hebben over verschillende thema’s omtrent Feyenoord City.

Al eerder dit jaar zijn er levendige en interactieve sessies geweest met onder andere de Supportersraad en het bestuur van FSV de Feijenoorder. De voorlopige 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion zijn hieruit ontstaan.

De eerstvolgende twee sessies staan gepland op 8 en 16 oktober. Hoe meer supporters zich aanmelden voor de sessies, hoe meer sessies er uiteindelijk komen. Iedereen kan zich voor de sessies aanmelden. Aanmelden kan via https://www.feyenoord-city.nl/actueel/meld-je-nu-aan-voor-de-nieuwe-reeks-supportersbijeenkomsten/

Feyenoord City is een project van Stadionpark. Er wordt een nieuw gebied ontwikkeld, met daarbij een nieuwe Kuip.

Met de komst van Feyenoord City is het de ambitie om de omliggende wijken aan elkaar te verbinden. Het nieuwe icoon aan de Maas moet daarnaast zorgen voor een grootschalige stedelijke ontwikkeling. De transformatie van de publieke ruimte moet ervoor zorgen dat het een aantrekkelijk verblijfsgebied met nationale en internationale aantrekkingskracht wordt.

Hiermee hoopt Feyenoord City een trigger te zijn voor een nieuwe duurzame impuls aan Rotterdam-Zuid.

Voor meer info, bekijk hier het masterplan.
https://www.feyenoord-city.nl/wp-content/uploads/2017/04/3_Boek-Masterplan-OMA.pdf

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter