Funghi met geitenvlees, een les salsadansen en een optreden van Elvis Rodriguez in serie ‘Caliente’

In Caliente maken we kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze week zien en horen we zanger Elvis Rodriguez, verzorgen Helen en Ronald een les salsadansen, maakt Vianney (Sabroso) een heerlijke maaltijd van funghi met geitenvlees klaar en gaat Patricia Gruber de straten van Rotterdam op.

Met de nieuwe serie Caliente maakt Rotterdam kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze cultuur in Nederland is behoorlijk groot, maar is stiekem toch onder de radar gebleven. Met spraakmakende content in samenwerking met Rotterdamse influencers gaan we voor meer verbinding zorgen binnen de community en uiteraard de community uitbreiden in Rotterdam. Onder community verstaan we iedereen die affiniteit heeft met salsa, bachata, kizomba muziek en lifestyle in een Tropische sfeer.

Caliente: Verbinding in de Latin & Caribbean cultuur

In deze serie van zes afleveringen zullen we per aflevering vijf thema’s behandelen. In elke aflevering krijgt de kijker een blik in de de Latin & Caribbean keuken, wordt er een Latin & Caribbean artiest gepresenteerd, is er een dansworkshop en worden de belangrijkste highlights nog eens samengevat. Caliente is een serie van het onlangs opgerichte Radio Caliente.