Geen ruimte voor verveling deze zomervakantie met Verveel TV

Met Verveel TV hoef je je deze zomervakantie geen moment te vervelen! In deze geestige ‘reclame-spot’ geven de makers misschien wel de beste tip die er is: boek een ruimtereis. In de ruimte is er altijd wel iets nieuws te ontdekken, want de ruimte is namelijk eindeloos! Ontmoet nieuwe wezens en ontdek nieuwe en spannende planeten via 0800-ruimte!

Nu even serieus
Op 17 juli hebben alle Rotterdamse kinderen zomervakantie. Maar wat als je er dit jaar niet op uit gaat? Misschien kun je door de corona-crisis niet op vakantie of sla je überhaupt een jaartje vakantie over. Filmmakers Charlotte Brand en Jikke de Gruijter van A Small Production Company slaan de handen ineen met de Rotterdamse jeugd om de verveling te bestrijden door de kinderen buitenspeeltips met elkaar te laten uitwisselen. In de zesdelige serie ‘VerveelTV’ presenteren de kinderen hun eigen aflevering, waarin ze direct een review geven van de ontvangen Verveel-tip.

Aflevering 1
Mare en Lize uit Blijdorp ontvangen een tip van Lina uit Rotterdam West om hun chronische verveling te bestrijden. Welke tip zal er uit de mystery box tevoorschijn komen? Ben jij helemaal klaar met deze planeet? Blijf dan nog even hangen in het reclameblok. Villasoof Astrid laat verschillende kunstwerken in de openbare ruimte zien.