Genomineerden ‘Rotterdamse zakenvrouw 2018’ onder de loep

Vandaag wordt de Rotterdamse zakenvrouw van 2018 verkozen. Wij interviewden drie genomineerden, die laten zien wat er allemaal voor nodig is om succesvol te worden.
Janne Vereijken (36) is genomineerd voor ‘zakenvrouw 2018, zonder personeel’. Met haar advies- en innovatiebedrijf helpt zij dagelijks grote, internationale bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties door middel van innovatie toekomstbestendig en veerkrachtig te worden. Zij ontmoet hiervoor voornamelijk mannelijke CEO’s, directies en leidinggevenden, waardoor ze naar eigen zeggen best even voor haar plekje als jonge vrouw met een adviesrol moest vechten.

Laamia Elyounoussi (38) is enkele jaren begonnen met haar eigen schoonmaakbedrijf. Inmiddels heeft ze zo’n 70 medewerkers onder zich en doet haar bedrijf het goed. Ze is genomineerd door haar eerste klant, die al die jaren bij haar is gebleven.

Angelique Bhagwandin (36) heeft een laagdrempelig advocatenkantoor en mediationpraktijk. Ze wil vooral toegankelijk en transparant zijn voor alle lagen van de bevolking. Zo is zij erg actief op social media en houdt zij wekelijks een inloopspreekuur bij de voedselbank.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter